![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 09. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Paštika z hub: Bůček, játra a houby dvakrát umeleme na masovém strojku, důkladně promícháme, osolíme, opepříme a dáme do skleniček. K rychlé spotřebe dáme paštiku z hub jen do chladničky a odebíráme dle potřeby, k d ... …více»
|
![]() |
2. 09. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zeleninová hořčice: Na masovém strojku pomeleme veškerou zeleninu. Pak přimícháme vše ostatní a vaříme 25 min. Plníme do malých sklenic a 20 min. sterilujeme při 80 stupních. Zeleninovou hořčici používáme jako pomazánku ... …více»
|
![]() |
2. 09. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Švestkový džem: Švestky omyjeme, vypeckujeme, vložíme do hrnce, podlijeme trochou vody a vaříme na mírném ohni asi 15-20 minut za občasného promíchání. Přidáme želírovací cukr a mícháme do rozpuštění a vaříme dále ... …více»
|
![]() |
30. 08. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Med z pampelišek: Květy pampelišek otrháme a dáme na 15 minut vařit, pak je sundáme z vařiče a do druhého dne je necháme v chladu louhovat. Druhý den vodu slijeme a pampelišky vymačkáme přes síto. Do slité vody dáme 1 ... …více»
|
![]() |
30. 08. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Malinové želé s vodkou: Omyté maliny (100 g odložíme stranou) dáme do hrnku, přiklopíme pokličkou a vložíme do nádoby s vařící vodou. Vaříme, dokud maliny nepustí šťávu. Pak je přes plátýnko přecedíme, přidáme cukr, citrónov ... …více»
|
![]() |
30. 08. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Džem z černého rybízu bez vaření: Smícháme černý rybíz s cukrem. Dokonale rozmixujeme. Naplníme menší sklenky. Navrch nalijeme lžičku rumu a zavíčkujeme. Džem z černého rybízu se nevaří, zachová si proto více vitamínů a typickou vůni. ... …více»
|
![]() |
30. 08. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Suprová škvarková pomazánka: Škvarky, syrové maso, zeleninové lečo, cibuli a česnek semeleme v mlýnku na maso. Část škvarků můžeme jen překrájet na menší kousky, v pomazánce pak budou tvořit pěknou mozaiku. Vše promícháme, přidám ... …více»
|
![]() |
30. 08. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cuketová pomazánka na topinky: Cibuli drobně nakrájíme, orestujeme na oleji, přidáme strouhanou cuketu, koření, podlijeme vodou a dusíme za stálého míchání asi 20 minut. Pak přidáme rajčatový protlak a ještě povaříme. Tato cuketová ... …více»
|
![]() |
30. 08. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čertova příloha : Zeleninu umeleme na masovém mlýnku, přidáme koření a hodinu vaříme. Plníme do zavařovacích sklenic a další hodinu sterilujeme při 80 °C. Čertova příloha se používá jako pikantní příloha k masů nebo př ... …více»
|
![]() |
29. 08. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lák na okurky: Svaříme vodu s octem, cukrem, umělým sladidlem, solí a hořčičným semínkem. Do každé skleničky dáme pepř, nové koření, mrkev, cibuli, bobkový list a kousek kopru. Okurky zavařujeme při 80°C 15-20 minut ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |