![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 10. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Houby v tuku: Očištěné houby pokrájíme nadrobno, vložíme do kastrolu, osolíme a dusíme asi 20 min., až se všechna šťáva vydusí. Pak přidáme tuk a necháme rozehřát. Dobře promícháme. Houby vkládáme do malých sklenič ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Znojemské okurky: Do každé sklenice dáme: 2 bobkové listy, 5 zrnek nového koření, 3 kolečka cibule, 3 kolečka mrkve, 3 kolečka křenu, 1 okvětí kopru. Do paprik a čalamád na 1 sklenici 2 lžíce oleje. Zalijeme nálevem a ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Česnek v oleji: Česnek oloupeme, jednotlivé stroužky naskládáme do malých skleniček, proložíme je proužky papriky, kousky bobkového listu, několika zrnky pepře a nového koření a zalijeme olejem. Uzavřeme víčky a ster ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jahody ve vlastní šťávě: Umyté jahody zbavené stopek rozmixujeme s cukrem. Směs nalijeme do menších lahví, zavřeme a sterilujeme 25 min. při teplotě 85°C. Jahody se použvají do pohárů, do koktejlů nebo do palačinek. ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slívová povidla: Slívy zbavíme stopek, opláchneme je, rozpůlíme, pecky vyjmeme a švestky umeleme mlýnkem do hrnce. Mírně můžeme zakápnout vodou připadně přisladit. Přiklopíme je a rychle uvedeme do varu. Odklopíme a p ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Broskev v brandy: Broskve omyjeme, sloupneme, rozpůlíme, pecky vyjmeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Promícháme s cukrem, naplníme do skleniček, zalijeme brandy a dobře uzavříme. Druhý den obrátíme skleničky dnem vzh ... …více»
|
![]() |
2. 10. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Višňový džem: Višně omyjeme a vypeckujeme. Odvážíme 3 kg a dáme je do většího hrnce. K višním přidáme vanilínový cukr, skořicový cukr a želírovací cukr. Ovoce s cukry důkladně promícháme. Dáme vařit – za občasného ... …více»
|
![]() |
2. 10. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jablečný džem s kávou: Jablka omyjeme, oloupeme, nastrouháme a navážíme (600 g). Jablka, jablečný mošt, instantní kávu, vaječný koňak a koření dáme do hrnce. Obsah sáčku Gelfix Klasik 1:1 nejprve smícháme se 2 PL naváženého ... …více»
|
![]() |
2. 10. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Přídodní malinový džem: Čerstvé maliny pečlivě přebereme, ale neoplachujeme. Dáme je do hrnce a za občasného míchání je přivedeme k varu. Do horkých malin po částech vmícháme želírovací cukr a ovocnou hmotu asi 4 minuty vaří ... …více»
|
![]() |
2. 10. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Falešné brusinky: Všechny tyto suroviny (kromě rumu) jednoduše vložíme na hlubší plech a asi 20-25 minut necháme v troubě při 200 °C scvrknout ve vlastní šťávě. Pak vyndáme koření, půlku citronu rozdělíme na 6 kousků. ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |