Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2024
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Černý jeřáb a la brusinky

Černý jeřáb a la brusinky
1. 10. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Černý jeřáb a la brusinky: Jeřabiny očistíme, otrháme ze stopiček, propláchneme a necháme okapat. Vsypeme do kastrolu, podlijeme trochou vody a vaříme asi 20 minut. Pak přidáme cukr, koření a vaříme doměkka. Ke konci varu jeřab ... …více»

Hruškový kompot s jeřabinami

Hruškový kompot s jeřabinami
1. 10. 2007 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Hruškový kompot s jeřabinami: Hrušky oloupeme, rozpůlíme a vykrojíme jádřince. Zakapáváme citrónovou šťávou, aby nečernaly. Jeřabiny otrháme od stopek a propláchneme ve vlažné vodě. Do pečlivě vymytých zavařovacích sklenic skládám ... …více»

Nakládané houby

Nakládané houby
1. 10. 2007 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Nakládané houby: Pro nakládání vybíráme pouze mladé plodnice hub. Vypereme ve studené vodě a nakrájíme na kostičky. Asi 3 minuty povaříme ve slané vodě, scedíme a propláchneme ve studené vodě. Pak vložíme do sklenice ... …více»

Česnek v pikantním nálevu

Česnek v pikantním nálevu
1. 10. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Česnek v pikantním nálevu: Na dno malé skleničky dáme lžičku oleje, poklademe oloupanými stroučky česneku, proložíme celým pepřem, bobkovým listem, hřebíčkem a feferonkou a zalijeme teplým nálevem. Česnek sterilizujeme 15 minut ... …více»

Jahody zavařené v cukru

Jahody zavařené v cukru
1. 10. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Jahody zavařené v cukru: K zavařování používáme nepřezrálé oprané a okapané jahody. Naskládáme je do sklenic, prosypeme cukrem a necháme přes noc v chladnu. Jahody se trochu slehnou - tak druhý den doplníme a zalijeme citrón ... …více»
 

Přesnídávka z jahod

Přesnídávka z jahod
1. 10. 2007 Zavařování +++-______
Příprava receptu Přesnídávka z jahod: Zralé jahody dobře omyjeme a rozmixujeme s cukrem. Vzniklou kaši plníme do menších skleniček, uzavřeme víčkem a přesnídávku z jahod sterilujeme 25 min při teplotě 85 °C ... …více»

Jahodová marmeláda raz dva

Jahodová marmeláda raz dva
1. 10. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Jahodová marmeláda raz dva: Jahody omyjeme necháme okapat a rozmačkáme šťouchadlem na brambory tak aby zůstali i kousky. Jahodový protlak prudce za stálého míchání vaříme 5 - 10 minut od bodu varu. Přidáme ostatní přísady a dále ... …více»

Jahodový džem s banánovou příchutí

Jahodový džem s banánovou příchutí
1. 10. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Jahodový džem s banánovou příchutí: Jahody umyjeme, necháme okapat a rozmačkáme bramborových šťouchadlem na kaši. Dáme do hrnce přidáme cukru a zahříváme za stálého míchání, dokud se cukr úplně nerozpustí. Banány oloupeme, pokrájíme n ... …více»

Hříbky v octě

Hříbky v octě
1. 10. 2007 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Hříbky v octě: Malé tvrdé hříbky (nesmí být červivé) dobře očistíme a omyjeme. Potom je vložíme do osolené vařící vody s octem, povaříme je asi pět až deset minut, dáme na síto a prolijeme studenou vodou. Okapané sl ... …více»

Broskvovo-malinový džem

Broskvovo-malinový džem
1. 10. 2007 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Broskvovo-malinový džem: Broskve omyjeme, necháme okapat, rozpůlíme, vypeckujeme, nakrájíme nadrobno a navážíme (700 g). Maliny přebereme a navážíme (300 g). Ovoce dáme do hrnce. Cukr smícháme s Gelfix Super 3:1 a poté ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !