Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Marmeláda z višní a rybízu

Marmeláda z višní a rybízu
27. 08. 2011 Zavařování +++++_____
Višně omyjeme, vypeckujeme a rozmixujeme, rybíz očistíme, zbavíme stopek, odšťavníme a odzrníčkujeme, poté višně a rybíz slijeme do jednoho hrnce, přidáme cukr, balíček Gelfix Extra a vaříme cca 10 mi ... …více»

Skvělá pomazánka na topinky

Skvělá pomazánka na topinky
26. 08. 2011 Zavařování ++++++____
Maso z konzervy umeleme. Umeleme cibuli, feferonky a papriky a směs ochutíme - špetkou soli, protlakem, octem a cukrem. Směs cca hodinu vaříme a pak přidáme mleté maso. Cca další čtvrthodinku provaří ... …více»

Bezinkovo-špendlíkový džem

Bezinkovo-špendlíkový džem
22. 08. 2011 Zavařování ++++++-___
Půl kila omytých a od stopek oddělených zralých kuliček bezinek rozmačkáme a smícháme s omytým vypeckovaným půl kilem špendlíků (mirabelek). Pět minut povaříme a přidáme želírující přípravek spolu s n ... …více»

Můj kečup

Můj kečup
20. 08. 2011 Zavařování ++++++____
Rajčata napůlím, cibuli a jablka /neloupaná/ načtvrtím a vařím s kořením /bobk.list, skořice, nové koření, hřebíčky/ pozvolna téměř celý den. Je potřeba dát do kvalitního hrnce s pevným dnem , aby se ... …více»

Mirabelková marmeláda

Mirabelková marmeláda
18. 08. 2011 Zavařování ++++++-___
Mirabelky odstopkujeme, omyjeme a v trošce vody rozvaříme. Přepasírujeme. Protlak přivedeme do varu a vaříme 20 - 30 minut. Přidáme v několika dávkách cukr, tak aby se nepřerušil var. S poslední dávko ... …více»
 

Jemná švestková čokoláda

Jemná švestková čokoláda
17. 08. 2011 Zavařování ++++++-___
Omyté a vypeckované švestky hodíme do mixéru. Přidáme cukr a důkladně rozemeleme. Směs přelijeme do hrnce a švestky vaříme asi čtvrt hodinky. Necháme vychladnout a propasírujeme přes jemné sítko. P ... …více»

Nálev na červenou řepu na zavaření

Nálev na červenou řepu na zavaření
31. 07. 2011 Zavařování +++++_____
Vše povařit, přecedit a dávat do lahví řepy na zavaření ... ... …více»

Rajčátka v oleji

Rajčátka v oleji
22. 07. 2011 Zavařování ++++++____
Rajčátka dobře omyjte a osušte papírovými utěrkami. Dejte je do širokého nerezového kastrolu, proložte kořením a osolte, zalijte olejem a na slabém plameni při teplotě asi 80 st.C nechte táhnout zhrub ... …více»

Pikantní broskvový kompot

Pikantní broskvový kompot
22. 07. 2011 Zavařování ++++++____
V kastrolu promíchejte oba octy, cukr, koření a sůl a na středním ohni zahřívejte za občasného promíchání, až se cukr rozpustí. Přiveďte k varu, vložte broskve a asi minutu je povařte. Pomocí děrované ... …více»

Nakládané baklažány

Nakládané baklažány
22. 07. 2011 Zavařování ++++++-___
Baklažány promíchejte s většinou soli a vložte do cedníku a nechte asi 20 minut okapat. V širokém kastrolu rozehřejte na středním ohni olej, vsypte kari a hořčičná semínka a pár sekund je smažte, až s ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !