Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Houbová směs pod maso

Houbová směs pod maso
19. 09. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Houbová směs pod maso: Houby nakrájíme na plátky, papriky na proužky, cibuli na kolečka, přidáme ostatní suroviny a dobře promícháme. Sterilujeme 20 min na 85 °C. Směs používám pod maso, do guláše nebo na topinky. ... ... …více»

Domácí ostružinové želé

Domácí ostružinové želé
19. 09. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Domácí ostružinové želé: Čisté, pokud možno neomyté ostužiny pečlivě přebereme a nasypeme do hrnce. Za stálého míchání necháme jednout vzkypět. Získanou šťávu přecedíme přes plátno a vaříme s želírovacím cukrem až do želírov ... …více»

Zavařený česnek s feferonkami

Zavařený česnek s feferonkami
19. 09. 2008 Zavařování ++________
Příprava receptu Zavařený česnek s feferonkami: Na dno zavařovací skleničky dáme lžičku oleje a naklademe oloupané stroužky česneku. Stroužky prokládáme celým pepřem, bobkovými listy, hřebíčkem a jednou až dvěma feferonkami. Připravíme si nálev, ta ... …více»

Zavařování borůvek

Zavařování borůvek
19. 09. 2008 Zavařování ++-_______
Příprava receptu Zavařování borůvek: Čisté, okapané borůvky nasypeme do zavařovací sklenice. Prosypeme cukrem. Nakonec zalijeme vodou asi 1 centimetr pod okraj sklenice. Zavíčkujeme a sterilujeme 40 minut při teplotě 90 °C. Poté necháme ... …více»

Zavařování václavek

Zavařování václavek
19. 09. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Zavařování václavek: Nejprve si připravíme nálev, všechny ingredience smícháme a přivedeme k varu, pak ihned odstavíme a necháme vychladnout, pozor, nevaříme! Václavky očistíme, opereme a povaříme cca 10 minut v čisté ... …více»
 

Zavařování klobás

Zavařování klobás
19. 09. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Zavařování klobás: Čerstvé klobásy narovnáme vedle sebe na stojato do sklenic (klobásy by měly sahat 3 cm pod okraj sklenice). Na dno sklenice nalijeme na 1 cm vody. Sklenice uzavřeme. Postavíme do vlažné vody a sterilu ... …více»

Zelný salát s feferonkami

Zelný salát s feferonkami
19. 09. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Zelný salát s feferonkami: Všechnu zeleninu omyjeme a nakrájíme, zelí postrouháme. Z octa, cukru, přípravku Deko a oleje vyrobíme nálev. Ve velké míse všechny suroviny promícháme a nálevem zeleninu zalijeme, necháme uležet. Č . ... …více»

Meruňková marmeláda s angreštem

Meruňková marmeláda s angreštem
18. 09. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Meruňková marmeláda s angreštem: Meruňky a angrešt umyjeme, angrešt odstopkujeme. Ovoce pomeleme nebo rozmixujeme ponorným mixérem. Ovoce vložíme do domácí pekárny a přidáme cukr, ve kterém jsme rozmíchali želírovací prostředek. Z ... …více»

Citrusový džem

Citrusový džem
18. 09. 2008 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Citrusový džem: Citrusy oloupeme (kromě kůry odstraníme i vnitřní slupky). Poté ovoce nakrájíme na kousky a s vodou a želírovacím cukrem vaříme přibližně 5-8 minut. ... ... …více»

Kompot pro dospěláky

Kompot pro dospěláky
17. 09. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Kompot pro dospěláky: Švestky vypeckujeme, svaříme vodu s cukrem a přidáme na 2 minuty švestky. Necháme zchladnout a přelijeme do zavařovacích sklenic. Do každé sklenice vlijeme 1 dcl rumu. Sklenice naplníme 2 - 3 cm pod o ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !