Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
19. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Houbová směs pod maso: Houby nakrájíme na plátky, papriky na proužky, cibuli na kolečka, přidáme ostatní suroviny a dobře promícháme.
Sterilujeme 20 min na 85 °C.
Směs používám pod maso, do guláše nebo na topinky.
... ... …více»
|
19. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Domácí ostružinové želé: Čisté, pokud možno neomyté ostužiny pečlivě přebereme a nasypeme do hrnce. Za stálého
míchání necháme jednout vzkypět. Získanou šťávu přecedíme přes plátno a vaříme s želírovacím cukrem až do želírov ... …více»
|
19. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Zavařený česnek s feferonkami: Na dno zavařovací skleničky dáme lžičku oleje a naklademe oloupané stroužky česneku. Stroužky prokládáme celým pepřem, bobkovými listy, hřebíčkem a jednou až dvěma feferonkami. Připravíme si nálev, ta ... …více»
|
19. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Zavařování borůvek: Čisté, okapané borůvky nasypeme do zavařovací sklenice. Prosypeme cukrem. Nakonec zalijeme vodou asi 1 centimetr pod okraj sklenice. Zavíčkujeme a sterilujeme 40 minut při teplotě 90 °C. Poté necháme ... …více»
|
19. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Zavařování václavek:
Nejprve si připravíme nálev, všechny ingredience smícháme a přivedeme k varu, pak ihned odstavíme a necháme vychladnout, pozor, nevaříme! Václavky očistíme, opereme a povaříme cca 10 minut v čisté ... …více»
|
19. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Zavařování klobás: Čerstvé klobásy narovnáme vedle sebe na stojato do sklenic (klobásy by měly sahat 3 cm pod okraj sklenice). Na dno sklenice nalijeme na 1 cm vody. Sklenice uzavřeme. Postavíme do vlažné vody a sterilu ... …více»
|
19. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Zelný salát s feferonkami: Všechnu zeleninu omyjeme a nakrájíme, zelí postrouháme. Z octa, cukru, přípravku Deko a oleje vyrobíme nálev. Ve velké míse všechny suroviny promícháme a nálevem zeleninu zalijeme, necháme uležet. Č . ... …více»
|
18. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Meruňková marmeláda s angreštem: Meruňky a angrešt umyjeme, angrešt odstopkujeme. Ovoce pomeleme nebo rozmixujeme ponorným mixérem.
Ovoce vložíme do domácí pekárny a přidáme cukr, ve kterém jsme rozmíchali želírovací prostředek. Z ... …více»
|
18. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Citrusový džem: Citrusy oloupeme (kromě kůry odstraníme i vnitřní slupky). Poté ovoce nakrájíme na kousky a s vodou a želírovacím cukrem vaříme přibližně 5-8 minut. ... ... …více»
|
17. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kompot pro dospěláky: Švestky vypeckujeme, svaříme vodu s cukrem a přidáme na 2 minuty švestky. Necháme zchladnout a přelijeme do zavařovacích sklenic. Do každé sklenice vlijeme 1 dcl rumu. Sklenice naplníme 2 - 3 cm pod o ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |