Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zavařování klobás

fotka Zavařování klobás
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 62

Použité suroviny receptu Zavařování klobás:

dle potřeby: klobásy  | dle potřeby: voda

Postup přípravy receptu Zavařování klobás:

Čerstvé klobásy narovnáme vedle sebe na stojato do sklenic (klobásy by měly sahat 3 cm pod okraj sklenice). Na dno sklenice nalijeme na 1 cm vody. Sklenice uzavřeme. Postavíme do vlažné vody a sterilujeme 1 hodinu. Druhý den sterilujeme další 1 hodinu.


Fotky receptu Zavařování klobás:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zavařování klobás
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !