Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Naložená sušená rajčata

Naložená sušená rajčata
17. 09. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Naložená sušená rajčata: Na 1 skleničku sušených rajčat potřebujeme 1 kg zralých rajčat, 1 lžíci panenského olivového oleje, špetka moučkového cukru, lžičku soli, olej na vymazání plechu, olivový olej na naložení sušených raj ... …více»

Okurky na sladkokyselo

Okurky na sladkokyselo
16. 09. 2008 Zavařování +++-______
Příprava receptu Okurky na sladkokyselo: Nálev svaříme a po mírném vychladnutí jím zalijeme okurky ve sklenicích. Na dno sklenic lze přidat 2-3 kolečka mrkve, 1 kolečko cibule, kopr. Nálev lze uvařit i do zásoby a použít studený ... ... …více»

Zabijačková játrová paštika

Zabijačková játrová paštika
16. 09. 2008 Vnitřnosti +++++++___
Příprava receptu Zabijačková játrová paštika: Cibuli nakrájíme a na sádle necháme zesklovatět. Přidáme na kostky nakrájený bůček a dusíme pomalu až je hodně měkký (nesmíme zapomenout řádně míchat aby se nám to nepřipálilo). Mezitím umeleme játra ... …více»

Zahradnický mix s cuketou

Zahradnický mix s cuketou
16. 09. 2008 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Zahradnický mix s cuketou: Zeleninu omyjeme, pokrájíme a necháme na oleji změknout. Okořeníme, osolíme, necháme vychladnout. V případě potřeby plníme do skleniček, sterilujeme 25 minut na 85 °C. Podáváme k masu nebo klademe na ... …více»

Tomatové čatní

Tomatové čatní
16. 09. 2008 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Tomatové čatní: Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájená rajčata, na jemno nakrájené stroužky česneku a kari. Krátce podusíme, pak přidáme předem namočený kokos a podle potřeby podli ... …více»
 

Křenové čatní k masu

Křenové čatní k masu
15. 09. 2008 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Křenové čatní k masu: Rajčata, feferonky a cibuli nakrájíme na malé kostky. Osolíme a necháme stát do druhého dne. Potom přidáme ostatní přísady a pomalu dusíme pod pokličkou, až se všechna voda vyvaří. Po vychladnutí dáme ... …více»

Čatní ze zelených rajčat

Čatní ze zelených rajčat
15. 09. 2008 Zavařování ++________
Příprava receptu Čatní ze zelených rajčat: Omyjeme a oloupeme rajčata, nejlépe se nám budou loupat, když je na chvíli ponoříme do horké vody nebo horké trouby. Jablka zbavíme jádřinců. Papriky zbavíme jádřinců a vláken. Oloupeme cibuli a nakrá ... …více»

Čatní z rajčat s hrozinkami

Čatní z rajčat s hrozinkami
15. 09. 2008 Zavařování +++_______
Příprava receptu Čatní z rajčat s hrozinkami: Omytá rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme je a pokrájíme. Vložíme je do porcelánové mísy, přidáme rozetřený česnek, ocet, hrozinky, koření, cukr a necháme v chladu nejméně 10-12 hodin rozležet. Pot ... …více»

Čatní švestkové s kokosem

Čatní švestkové s kokosem
15. 09. 2008 Zavařování ++++______
Příprava receptu Čatní švestkové s kokosem: V hrnci se silnějším dnem rozehřejeme olej nebo ghí, přidáme fenykl a hořčičné semínko a krátce orestujeme. Pak přidáme trošku chilli a poté vypeckované a na menší kousky nakrájené švestky a na jemno ... …více»

Čatní pálivé z červených blum

Čatní pálivé z červených blum
15. 09. 2008 Zavařování ++________
Příprava receptu Čatní pálivé z červených blum: Omyté a vypeckované blumy rozpůlíme a vložíme do hrnce. Přidáme nasekaný česnek, pokrájené chilli papričky a přilijeme trochu vody. Přivedeme do varu a potom necháme asi 15 minut zvolna probublávat, d ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !