Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
19. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Nakládaná řepa se zelím:
Řepu v celku uvaříme do poloměkka, oloupeme ji a nakrájíme na kostičky. Zelí nakrouháme. Cibuli očistíme a na jemno nakrájíme. Všechny ingredience na nálev smícháme a cca 3 minuty povaříme. Vychlad ... …více»
|
19. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Mandlový křen: Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, za stálého míchání zředíme mlékem, přidáme trochu vývaru a 20 minut povaříme. Mandle vsypeme do vařící vody, necháme je přejít varem. Scedíme je, oloupeme, na ... …více»
|
19. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Rebarborová marmeláda se zázvorem : Omytou rebarboru oloupeme, nakrájíme na kousky, spaříme vařící vodou a necháme okapat. Pak ji vložíme ve vrstvách do mísy, prosypeme cukrem a necháme přes noc stát. Druhý den dáme směs do kastrolu, př ... …více»
|
19. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Višně v brandy: Dobře omytým a okapaným višním ustříháme stopky tak, aby zbyl u každé višně malý kousek stopky. Višně vložíme do větší zavařovací láhve, nalijeme na ně brandy, dobře uzavřeme a necháme stát na teplém ... …více»
|
19. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kompot z plodů černého bezu: Zralé bezinky natrháme i se stopkami, důkladně je opláchneme vodou a necháme okapat. Pomocí vidličky otrháme kuličky ze stopek. Kuličky nasypeme do skleniček od výživy, pořádně setřeseme (plníme je as ... …více»
|
19. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kompot z letních jablek: Letní jablka omyjeme, nakrájíme na čtvrtky a vykrájíme jádřince. Aby jablka zůstala bílá a nezhnědla dáme do vody trochu kyseliny citronové. Dílky naskládáme do skleniček o obsahu 370 ml, nebo podobné ... …více»
|
19. 09. 2008 Zavařování Žádné hodnocení
Příprava receptu Kompot z jeřabin:
Přebrané a omyté jeřabiny setřeseme do sklenic, vložíme nejdříve do studené vody s kyselinou citrónovou (na 1 l jedna lžička). Po naplnění sklenic zasypeme jeřabiny cukrem, doplníme sklenice o koře ... …více»
|
19. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kompot z dýně:
Dýni rozpůlíme, odstraníme dužinu a semena, nakrájíme na řezy široké 2 centimetry, které oloupeme. Poté ji nakrájíme na kostky, ty přes noc ponoříme do studené vody s 5 g kyseliny citrónové v 1litr ... …více»
|
19. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kompot z černého rybízu: Přebraný a omytý rybíz vložíme nejdříve do studené vody s kyselinou citrónovou (na 1 l jedna lžička). Setřeseme do sklenic, po naplnění sklenic rybíz zasypeme cukrem a zalijeme vlažnou vodou. Sklenice ... …více»
|
19. 09. 2008 Zavařování
Příprava receptu Kompot z broskví: Přebrané a omyté, vypeckované broskve (půlky) vložíme nejdříve do studené vody s kyselinou citrónovou (na 1 l jedna lžička). Setřeseme do sklenic, po naplnění sklenic ovoce zasypeme cukrem a zalijeme ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |