Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zaváté broskve

fotka Zaváté broskve
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Zaváté broskve:

4 velké broskve  | 1 lžíci másla  | 2 bílky  | 2 lžíce cukru  | 2 lžíce mandlových plátků

Postup přípravy receptu Zaváté broskve:

Omyté a osušené broskve rozpůlíme,pecky vyjmeme a ovoce urovnáme do máslem vytřené zapékací misky.Vložíme je na 3 minuty pod gril.Z bílků ušleháme tuhý sníh,lehce zamícháme cukr a mandlové plátky.Vzniklou sněhovou hmotu naneseme na půlky broskví a znovu vložíme na 3 minuty pod gril a podáváme teplé.


Fotky receptu Zaváté broskve:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zaváté broskve
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !