Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Závin s mletým masem a feferonkou

fotka Závin s mletým masem a feferonkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Závin s mletým masem a feferonkou:

na těsto: 250 g hladké mouky  | 2 lžíce oleje  | 2 žloutky  | 1/2 lžičky soli  | na náplň: 500 g míchané mleté  | 100 g eidamu  | 1 vejce  | 2 feferonky  | 1 cibule  |  strouhanka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Závin s mletým masem a feferonkou:

Na vál odvažte hladkou mouku, přidejte 2 lžíce oleje, žloutky a 125ml studené vody. Zpracujte vláčné těsto a nechte ho alespoň 1/2 hodiny odpočinout.
Mezitím si připravte náplň. Feferonky omyjte, zbavte semen a nasekejte najemno. Směs přidejte k masu, opepřete a osolte, přidejte vejce a rukama zpracujte. Těsto rozválejte na pomoučené utěrce na tenký plát, posypejte strouhankou a navrch navstvěte masovou náplň. Závin srolujte a přeneste na plech vyložený pečícím papírem. Potřete rozšlehaným vejcem a pečte asi 45 minut v troubě vyhřáté na 220 stupňů. Podávejte s rajskou omáčkou nebo s kečupem.


Fotky receptu Závin s mletým masem a feferonkou:

Závin s mletým masem a feferonkou
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Závin s mletým masem a feferonkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !