Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.02. 2025
Dnes má svátek Dorota
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Závitky v římském hrnci

fotka Závitky v římském hrnci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Závitky v římském hrnci:

½ kg vepřových plátků (i drůbežích plátků)  | 3 mrkve  |  ¼ celeru  | 3 cibule  | 1 menší cuketa  |  pepř, nové koření  |  bobkový list, tymián  |  sůl  |  ocet  |  hořčice  |  kečup  | 100 g šunka nebo anglická slanina  | 1 okurka  | 1 kysaná smetana nebo jogurt

Postup přípravy receptu Závitky v římském hrnci:

Do namočeného římského hrnce naskládáme směs tenkých plátků zeleniny (mrkev, celer, cuketa a 2 cibule). Proložíme kořením a trochu osolíme. Plátky masa naklepeme, potřeme hořčicí a kečupem, poklademe plátky třetí cibule, šunkou nebo slaninou a kyselou okurkou. Zavineme, upevníme párátky a dáme na zeleninu, na povrchu mírně osolíme, nepodléváme. Přikryjeme poklicí a pečeme do změknutí, při 200 °C asi 1 ½ hodiny. Závitky podáváme s plátky pečené zeleniny nebo zeleninu rozmixujeme a zjemníme smetanou. Dochutíme octem. Omáčka má chuť jako svíčková.



Fotky receptu Závitky v římském hrnci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Závitky v římském hrnci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !