Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.06. 2025
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Závitky z aljašské tresky

fotka Závitky z aljašské tresky
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Závitky z aljašské tresky:

1 kg filetů z tresky  |  kečup  |  máslo  |  paprika  |  sůl  |  koření na ryby  |  plátkový sýr  |  petrželka

Postup přípravy receptu Závitky z aljašské tresky:

Rybí filety osolíme, popřípadě zakápneme citronovou šťávou, posypeme kořením na ryby, potřeme kečupem. Poté na každý filet dáme kousek plátkového sýru a na něj proužky čerstvé nebo sterilované papriky (nejlépe 2 barvy) a snítek petrželky.



Potom filet stočíme v závitek a spíchneme páratky, vložíme do zapékací misky vymazané máslem a pečeme asi 30 minut (na 200 °C) dle potřeby mírně podléváme vodou s vegetou.



Závitky z aljašské tresky podáváme s bramborovou kaší, brambory, hranolky (co kdo má rád) a zeleninovým salátem.



Fotky receptu Závitky z aljašské tresky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Závitky z aljašské tresky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !