Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.10. 2025
Dnes má svátek Nina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zbojnická jehla

fotka Zbojnická jehla
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zbojnická jehla:

500 g hovězí svíčkové  | 500 g jehněčí kýty  | 300 g spišské klobásy  | 2 ks cibule  | 5 stroužků česneku  |  sůl  |  pepř  |  olej

Postup přípravy receptu Zbojnická jehla:

Svíčkovou a jehněčí nakrájíme na menší kousky a naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme rozdrceným česnekem, zalijeme olejem a necháme v chladu 5 hodin odležet. Před přípravou napichujeme na jehly nebo na špejle plátky masa, klobásy a na kolečka nakrájenou cibuli. Zbojnickou jehlu grilujeme.


Fotky receptu Zbojnická jehla:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zbojnická jehla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Bankovky