Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zbojnická jehla

fotka Zbojnická jehla
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zbojnická jehla:

500 g hovězí svíčkové  | 500 g jehněčí kýty  | 300 g spišské klobásy  | 2 ks cibule  | 5 stroužků česneku  |  sůl  |  pepř  |  olej

Postup přípravy receptu Zbojnická jehla:

Svíčkovou a jehněčí nakrájíme na menší kousky a naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme rozdrceným česnekem, zalijeme olejem a necháme v chladu 5 hodin odležet. Před přípravou napichujeme na jehly nebo na špejle plátky masa, klobásy a na kolečka nakrájenou cibuli. Zbojnickou jehlu grilujeme.


Fotky receptu Zbojnická jehla:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zbojnická jehla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !