Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.02. 2025
Dnes má svátek Oldřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zbojnická kachna

fotka Zbojnická kachna
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zbojnická kachna:

1 kachna  | 2 velké cibule  | 4 lžíce vepřového sádla  | 1 sklenička hub v octě  | 1 konzerva sterilovaných žampionů  | 1/2 l sladké smetany  | 1 lžíce hladké mouky  | 1 citrón  | 1 lžíce másla  | 3 lžíce kečupu  |  sůl, pepř, kmín

Postup přípravy receptu Zbojnická kachna:

Očištěnou kachnu osolíme, okmínujeme, podlijeme vodou a v troubě upečeme dozlatova. Při pečení tučná místa propícháme vidličkou, aby tuk mohl vytéci. Vypečený tuk lžící sebereme nebo slijeme, aby se při dalším pečení nepřepaloval. Upečenou kachnu vyjmeme, naporcujeme a maso necháme na teple. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme na čtvrtky překrájené žampiony, pepř, sůl a lžíci mouky. Tuto směs promícháme, zalijeme smetanou a povaříme. Vmícháme do ní kečup a máslo a Zakapeme citrónovou šťávou. Kachnu podáváme podlitou smetanovou omáčkou a obloženou nakládanými houbami a houskovým knedlíkem.


Fotky receptu Zbojnická kachna:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zbojnická kachna
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !