Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.02. 2025
Dnes má svátek Mojmír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zbojnický bůček

fotka Zbojnický bůček
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Zbojnický bůček:

1 000 g vepřového bůčku  |  sůl  |  pepř  | 50 g hladké mouky  | 100 g tuku  | 100 g anglické slaniny  | 150 g cibule  | 150 g žampionů  | 150 g paprikových lusků  | 500 ml vody

Postup přípravy receptu Zbojnický bůček:

Bůček zbavíme kostí a kůže, nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách obalíme v mouce. Opečeme na tuku a vyjmeme. V tuku po opékání rozškvaříme kostičky slaniny, cibuli a plátky žampionů. Do směsi přidáme krájené lusky, podlijeme vodou, osolíme a přimícháme kostičky uzeného sýru. Opečený bůček položíme do připravené směsi, krátce podusíme a podáváme.


Fotky receptu Zbojnický bůček:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zbojnický bůček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !