Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.02. 2025
Dnes má svátek Hynek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žebírka z černé na jalovci

fotka Žebírka z černé na jalovci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Žebírka z černé na jalovci:

1500 g žebírek z mladého divočáka  | 2 dcl vývar z kostí  |  česnek, kmín, jalovec, sůl

Postup přípravy receptu Žebírka z černé na jalovci:

Žebírka nasekáme na větší porce, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a na pekáči posypeme kmínem a drceným jalovcem. Podlijeme vývarem z kostí, přiklopíme druhým pekáčem a dusíme v troubě. Asi po dvou hodinách (podle stáří kusu) sejmeme vrchní pekáč a necháme v troubě zčervenat. Můžeme podávat teplé i studené, nejlépe s chlebem.


Fotky receptu Žebírka z černé na jalovci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žebírka z černé na jalovci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !