Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.07. 2025
Dnes má svátek Nora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žebírka z černé na jalovci

fotka Žebírka z černé na jalovci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Žebírka z černé na jalovci:

1500 g žebírek z mladého divočáka  | 2 dcl vývar z kostí  |  česnek, kmín, jalovec, sůl

Postup přípravy receptu Žebírka z černé na jalovci:

Žebírka nasekáme na větší porce, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a na pekáči posypeme kmínem a drceným jalovcem. Podlijeme vývarem z kostí, přiklopíme druhým pekáčem a dusíme v troubě. Asi po dvou hodinách (podle stáří kusu) sejmeme vrchní pekáč a necháme v troubě zčervenat. Můžeme podávat teplé i studené, nejlépe s chlebem.


Fotky receptu Žebírka z černé na jalovci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žebírka z černé na jalovci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles