Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.09. 2025
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Želatinová krůtí roláda

fotka Želatinová krůtí roláda
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Želatinová krůtí roláda:

600 g krůtího masa  | špetka soli  | 1 lžíce koření na kuře  | 1/2 sáčku mleté želatiny  | 260 g mletého masa  | 200 ml smetany ke šlehání  | 2 vejce  | 50 g slaniny  | 50 g uzeného jazyka

Postup přípravy receptu Želatinová krůtí roláda:

Krůtí prsa prokrojíme na plát a lehce naklepeme.
Položíme je na díl alobalu, osolíme, okořeníme a mírně posypeme želatinou.
Mleté maso vložíme do mixéru, přidáme vejce, smetanu, sůl a koření a rozmixujeme.
Vmícháme na kostičky nakrájenou slaninu a šunku, směs rozestřeme na plát masa z krůtích prsou a stočíme do rolády. Dobře upevníme a v horké vodě při 80–85 stupních velmi zvolna vaříme asi 40–45 minut.
Pak zchladíme, odstraníme alobal a nakrájíme příčně na jednotlivé řezy. Doplníme ovocem a zeleninou.


Fotky receptu Želatinová krůtí roláda:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Želatinová krůtí roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !