Použité suroviny receptu Zelená polévka s chlebovými knedlíčky:
150 g tmavého strouhaného chleba
| 1 lžice sádla
| 1 vejce
| 1 cibule
| 1 balíček špenát (čerstvý nebo mražený)
| dle chuti: pažitka
| dle chuti: kopřiva
| dle chuti: jitrocel
| dle chuti: kmín a sůl
Postup přípravy receptu Zelená polévka s chlebovými knedlíčky:
Na sádle osmažíme nakrájenou cibulku (polovinu oddělíme) a zalijeme litrem vody, osolíme a okmínujeme. Do vařící polévky vsypeme krájený špenát a ostatní natě, vložíme malé knedlíčky a po krátkém zavaření podáváme.
Knedlíčky připravíme s osmažené cibulky, do které jsme vmíchali strouhaný chléb, sůl, vejce na spojení a utvořili knedlíčky.
Fotky receptu Zelená polévka s chlebovými knedlíčky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!