Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zeleninová jehla po provensálsku

fotka Zeleninová jehla po provensálsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 36

Použité suroviny receptu Zeleninová jehla po provensálsku:

2 papriky  | 16 malých žampionů  | 16 cherry rajčat  | 4 menší cibule  | 6 lžic olivového oleje  | 3 lžíce citronové šťávy  | 1 lžíce provensálského koření  | 2 stroužky česneku  |  bylinková omáčka

Postup přípravy receptu Zeleninová jehla po provensálsku:

Papriky nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na měsíčky. V míse promícháme olej, citron. šťávu, koření, pepř a prolisovaný česnek na marinádu. V marinádě obalíme nakrájenou papriku, cibuli, celá rajčata a žampiony. Zeleninu napichujeme střídavě na grilovací jehly a grilujeme na mřížce asi 10 minut. Během grilování otáčíme a potíráme zbylou marinádou. Podáváme s bylinkovou omáčkou.


Fotky receptu Zeleninová jehla po provensálsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zeleninová jehla po provensálsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !