Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 08.09. 2025
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelený salát ve vynikající italské omáčce

fotka Zelený salát ve vynikající italské omáčce
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Zelený salát ve vynikající italské omáčce:

100 g ledového salátu  | 100 g salátu lollo (italské)  | 100 g kozlíčku  | 100 g zelených oliv  | 1 ks cibule  | 10 ks rajčat

Postup přípravy receptu Zelený salát ve vynikající italské omáčce:

Zálivka: 60 ml toskánského olivového oleje, štáva z půlky citronu, 2 rozetřené stroužky česneku, 4 lžičky čerstvých sekaných bylinek, cukr, sůl, pepř na ochucení. Příprava: Saláty omyjme, osušte, nakrájejte podle chuti na malé nebo větší kousky, rajčata nakrájejte na čtvrtiny a cibuli na kolečka. Přidejte k salátum, přidejte z nálevu okapané olivy a vše opatrně promíchejte. Pro přípravu zálivky rozpusťte sůl a cukr v citronové sťávě a přidejte rozetřený česnek. Poté přidejte bylinky a toskánský olivový olej. Řádně promíchejte. Polijte italskou omáčkou. Dobrou chut!


Fotky receptu Zelený salát ve vynikající italské omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelený salát ve vynikající italské
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !