Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelné taštičky s masem

fotka Zelné taštičky s masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zelné taštičky s masem:

2 sáčky varné rýže  | 200 g mletého masa  | 2 cibule  | 2 lžičky mletého pepře  | 1 hlávka zelí  |  sůl a pepř  | 1 koskta Maggi Masovývaru  | 1 kysané zelí  | 1 zakysaná smetana

Postup přípravy receptu Zelné taštičky s masem:

Velkou hlávku zelí zbavíme košťálu a necháme ji ve velkém hrnci přejít varem a přes noc změknout. Cibuli pokrájíme na kostičky, smícháme ji s mletým syrovým masem, přidáme pepř, sůl, vegetu a nakonec rýži (neuvařenou). Postupně odlupujeme zelné listy a plníme je připravenou masovo-rýžovou směsí (nepřežeňte to, protože směs zvětší svůj objem) a zavineme taštičky. Na dno pekáče dáme kysané zelí, na něj naklademe taštičky a podlijeme MAGGI Masovývarem. Ve vyhřáté troubě zvolna pečeme 50 minut až hodinu. Hotové taštičky servírujeme společně se zelím, ozdobíme je zakysanou smetanou a kouskem kapie.


Fotky receptu Zelné taštičky s masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelné taštičky s masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !