Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelné závitky s mletým masem

fotka Zelné závitky s mletým masem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zelné závitky s mletým masem:

1/2 šálku rýže  | 1 cibule  | 10 plátků anglické slaniny  | 1/2 hlávky zelí  | 250 g mletého masa  | 2 stroužky česneku  |  sůl  |  tymián  |  pepř  |  mletá sladká a pálivá paprika  |  tuk na vymazání  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Zelné závitky s mletým masem:

Zelí omyjeme a uvaříme v osolené vodě. Vařené zelí scedíme, necháme okapat. V druhém hrnci uvaříme do poloměkka rýži, tak jak jsme zvyklí. Cibuli oloupeme a nasekáme na drobné kostičky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Cibuli a česnek zpěníme na rozpáleném oleji. Přidáme maso. Ochutíme kořením a solí, přidáme rýži a dusíme doměkka. Zelí rozebereme na listy. Každý list naplníme masovou směsí a svineme. Z vrchu omotáme plátkem slaniny. Vložíme do vymazané zapékací misky, těsně vedle sebe, aby se zelné závitky s mletým masem nerozpadly. Pečeme na 200 °C asi 15 minut. Hotové zelné závitky s mletým masem podáváme s rýží.




Fotky receptu Zelné závitky s mletým masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelné závitky s mletým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !