Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Zelný guláš v chlebu:
1 lžíce oleje
| 80 g prorostlé uzené slaniny
| 2 ks cibule
| 700 g hovězího masa
| 1 ks papriková klobása
| 400 g kysaného zelí
| špetka nového koření, mletého pepře, soli
| 1 sáček sladké papriky
| 130 ml vývaru
| 130 ml červeného vína
| 2 lžíce rajčatového protlaku
| 4 bochníčky chleba - malé
| kousek salátu friseé
Postup přípravy receptu Zelný guláš v chlebu:
Do kastrolu nalijeme olej, na němž do sklovita opečeme na kostičky pokrájenou slaninu a cibuli, kterou jsme oloupali a rovněž pokrájeli nadrobno. Přidáme maso a opékáme dohněda.
Do kastrolu vložíme oloupanou a na kolečka nakrájenou klobásu, zelí, dvě roztlučené kuličky nového koření, pepř, papriku, osolíme a promícháme.
Vše zalijeme horkým vývarem rozmíchaným s vínem a protlakem. Zakryjeme, vložíme do trouby a 2 hodiny pečeme při 200 °C.
Bochníkům seřízneme vršky a opatrně vykrojíme střídku. Chleby zapečeme v troubě a naplníme je horkým bulášem. Zelný guláš v chlebu zdobíme listy salátu.
Fotky receptu Zelný guláš v chlebu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!