Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 02.10. 2024
Dnes má svátek Olivie a Oliver
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žemlovka z rohlíků s třešněmi

fotka Žemlovka z rohlíků s třešněmi
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Žemlovka z rohlíků s třešněmi:

5 rohlíků  | 250 ml mléka  | 1 lžíce Rama Creme Bonjour máslová pochoutka  | 2 lžíce cukru  | 4 žloutky  | 1/4 lžičky mleté skořice  | 1 umletého hřebíčku  | dle potřeby citronová kůra  | 600 g vypeckovaných třešní  | 4 bílky

Postup přípravy receptu Žemlovka z rohlíků s třešněmi:

Rohlíky nakrájíme na tenké plátky a zvlhčíme v mléce. Ramu utřeme s cukrem a postupně zatřeme žloutky. Ochutíme skořicí, umletým hřebíčkem a citron.kůrou. Vmícháme rohlíky, vypeckované třešně a nakonec tuhý sníh. Formu vymažeme Ramou. Navrh těsta položíme několik vloček Ramy. V předehřáté troubě pečeme zvolna asi 45-60 min při 180 C dozlatova.



Fotky receptu Žemlovka z rohlíků s třešněmi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žemlovka z rohlíků s třešněmi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !