Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žemlový ovocný pudink

fotka Žemlový ovocný pudink
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Žemlový ovocný pudink:

3 žemle  | 1/4 l mléka  | 250 g ovoce (rybíz, meruňky, jablka...)  | 3 vejce  | 120 g cukru  | na vymazání tuk  | na vyspání formy strouhanku  | 1/4 l šlehačky

Postup přípravy receptu Žemlový ovocný pudink:

Žemle nakrájíme na kostičky, ovoce očistíme a vypeckujeme a také nakrájíme na drobné kousky. V mléce rozkvedláme celá vejce a cukr a za stálého míchání zahříváme, až obsah zhoustne. Do vymazané a vysypané formy pak skládáme vrstvu žemlí, ovoce a nakonec krém. Poslední vrstva je vždy vaječný krém. Pak formu vložíme do vodní lázně a vaříme asi tři čtvrtě hodiny. Vyklopíme a ozdobíme šlehačkou a ovocnou šťávou.


Fotky receptu Žemlový ovocný pudink:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žemlový ovocný pudink
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles