Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.01. 2025
Dnes má svátek Ctirad
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ženevské kuřecí frikasé

fotka Ženevské kuřecí frikasé
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Ženevské kuřecí frikasé :

1 kuře o váze asi 1,3 kg  | 150 g másla  | 300 g cibule  | 700 g brambor  | 150 g hříbků  |  bazalka  |  rozmarýn  | 4 stroužky česneku  | 0,2 l bílého vína  |  sůl a pepř  |  zelená petrželka

Postup přípravy receptu Ženevské kuřecí frikasé :

Nakrájenou cibuli necháme zpěnit na 30 g másla, přidáme naporcované kuře s bazalkou a polovinu utřeného česneku. Zprudka opečeme, zalijeme vínem a dusíme. Mezitím oloupané, na kostky nakrájené brambor) uvaříme s rozmarýnem do tří čtvrtin.
Na zbývajícím másle krátce podusíme jemné nakrájené hříbky se zbytkem česneku a petrželkou a okořeníme.
Kuřecí maso naskládáme do zapékací misky, na ně rozdělíme houbovou směs a obložíme brambory. Přelijeme slávou z kuřete a gratinujeme v troubě při 190 °C asi 7-10 minut.


Fotky receptu Ženevské kuřecí frikasé :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ženevské kuřecí frikasé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !