Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 100 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Židovské maso:
600 g hovězí kýty
| 6 stroužků česneku
| 4 lžíce oleje
| 1 lžička mletého pepře
| 1 lžička mletého zázvoru
| 1 lžíce sladké mleté papriky
| 2 cibule
| sůl
Postup přípravy receptu Židovské maso:
Z koření, česneku, soli a 2 lžic oleje připravíme pastu. Do masa vpichujeme špičatý nůž a vtíráme pastu. Zbylou pastou potřeme povrch masa. Na zbytku oleje osmahneme nakrájenou cibuli, vložíme a maso opečeme. Podle potřeby podléváme a dusíme doměkka. Podáváme s rýží nebo brambory.
Fotky receptu Židovské maso:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!