Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Židovské maso

fotka Židovské maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Židovské maso:

600 g hovězí kýty  | 6 stroužků česneku  | 4 lžíce oleje  | 1 lžička mletého pepře  | 1 lžička mletého zázvoru  | 1 lžíce sladké mleté papriky  | 2 cibule  |  sůl

Postup přípravy receptu Židovské maso:

Z koření, česneku, soli a 2 lžic oleje připravíme pastu. Do masa vpichujeme špičatý nůž a vtíráme pastu. Zbylou pastou potřeme povrch masa. Na zbytku oleje osmahneme nakrájenou cibuli, vložíme a maso opečeme. Podle potřeby podléváme a dusíme doměkka. Podáváme s rýží nebo brambory.


Fotky receptu Židovské maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Židovské maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !