Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Živáňská jehla

fotka Živáňská jehla
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Živáňská jehla:

600 g hovězí svíčkové  | 2 cibule  | 3-4 papriky  | 150 g anglické slaniny nebo špeku  | 150 ml oleje  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Živáňská jehla:

Cibuli nakrájejte na proužky, papriku na kousky a slaninu taky. Maso omyjte, osušte a nakrájejte napříč na silnější díly. Vložte je do větší mísy, přidejte všechny ostatní ingredience a promíchejte. Mísu zakryjte fólií a uložte nejméně na hodinu do chladu. Rožeň nebo grilovací jehly potřete olejem a střídavě na ně napichujte svíčkovou, cibuli, papriku a slaninu. Takto připravené špízy zabalte do alobalu a pětadvacet až pětatřicet minut opékejte nad rozpáleným grilem nebo na grilovací mřížce. Hotové špízy opatrně vybalte z alobalu – nejlépe na míse nebo pečicím plechu, abyste se nepřipravili o lahodnou šťávu. Potom všechno stáhněte z jehly na mísu; nejlíp to jde vidličkou, kterou otočíte směrem od sebe. Podávejte s chlebem a s pikantními studenými omáčkami.



Fotky receptu Živáňská jehla:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Živáňská jehla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !