Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.06. 2025
Dnes má svátek Alois
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Živáňská pečená v alobalu

fotka Živáňská pečená v alobalu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Živáňská pečená v alobalu:

800 g vepřové panenky  | 800 g brambor  | 400 g anglické slaniny  | 150 ml bílého suchého vína  | 5 větších cibulí  | 4 bobkové listy  |  grilovací koření  | na restování olivový olej

Postup přípravy receptu Živáňská pečená v alobalu:

Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka. Po vychladnutí je nakrájíme na kolečka. Maso omyjeme, nakrájíme na plátky asi 1 cm široké, posypeme grilovacím kořením a osmahneme na rozpáleném oleji a obou stran 2-3 minuty, aby se maso zatáhlo. Přidáme cibuli, nakrájenou na kroužky, a slaninu, nakrájenou na nudličky. Vše osmahneme a přidáme bobkový list, přilijeme víno a dusíme 7 minut. Na připravené kousky alobalu přendáme zvlášť každou porci (maso a cibuli se slaninou a vínem), zabalíme dáme na plech nebo rošt. Přidáme plátky brambor a dáme do trouby vyhřáté na 180°C asi 6-7 minut nebo pod gril.


Fotky receptu Živáňská pečená v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Živáňská pečená v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !