Postup přípravy receptu Zlatá pochoutka:
Brambory důkladně opláchneme a uvaříme je ve slupce. Po uvaření je oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Jarní cibulku důkladně očistíme a nasekáme na jemné kousky. Potom ji přimícháme k nakrájeným bramborám. Směs ještě ochutíme zakysanou smetanou, solí a špetkou pepře. Promícháme a necháme v teplém hrnci. V misce rozmícháme jedno vejce s hladkou moukou, solí a mlékem v hladké těstíčko. Camembert postupně obalujeme nejprve v těstíčku a poté ve strouhance. Pokud chceme mít opravdu jistotu, že sýr během smaženíá nevyteče, obalíme ho ještě jednou stejným způsobem. Smažíme dozlatova na pánvi s rozehřátým olejem. Usmažený sýr podáváme s horkým bramborovým samátem a brusinkami. celé ještě můžeme ozdobit snítkou máty nebo meduňky.