4 porce Fille (množství podle počtu osob),
| sůl, pepř
| 10 dkg tvrdého sýru
| máslo
| hořčice
| 1 citron
| zelená petrželka
Postup přípravy receptu Zlaté fille:
Fillé necháme povolit, osolíme a opepříme ho po obou stranách. Pouze na jedné straně pak porce potřeme pastou ze strouhaného sýra, másla a hořčice. Másla nemusí být moc, jen aby se pasta dobře roztírala a chuť můžeme ovlivnit výběrem hořčice - od obyčejné plnotučné až po ostrou dijonskou. Fillé pak naskládáme do vymaštěného pekáčku namazanou stranou navrch a v rozehřáté troubě pečeme 15-20 minut. Na talíři zdobíme citronem a petrželkou, podáváme s bramborami.
Fotky receptu Zlaté fille:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!