Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žloutkový krém základní

fotka Žloutkový krém základní
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Žloutkový krém základní:

2,5 dl mléka  | 60 g cukru  | 20-30 g pudinkového prášku  | 1 žloutek

Postup přípravy receptu Žloutkový krém základní:

Asi 2/3 mléka s cukrem uvedeme do varu, zalijeme zbylým mlékem, ve kterém jsme rozmíchali pudinkový prášek, a povaříme 2-3 minuty. Uvařený pudink se zjemní žloutkem (žloutek se do pudinku zašlehá). Za občasného promíchávání se krém nechá vystydnout, prolisuje hustým sítem a použije do základního máslového krému, případně k jiným účelům.



Fotky receptu Žloutkový krém základní:

Žloutkový krém základní
Žloutkový krém základní
Žloutkový krém základní
Žloutkový krém základní
Fotky vložil: damami 
Hodnocení receptu Žloutkový krém základní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj