Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kaštanová pěna

Kaštanová pěna
1. 02. 2008 Zmrzlina a poháry +++++-____
Příprava receptu Kaštanová pěna: Upečené a oloupané kaštany umeleme. Žloutky s cukrem ušleháme ve vodní lázni do husté pěny. Přidáme nastrouhanou čokoládu, med, mleté kaštany a smetanu a dobře promícháme. Na závěr lehce vmícháme šleh ... …více»

Jahody Romanoff

Jahody Romanoff
1. 02. 2008 Zmrzlina a poháry ++++______
Příprava receptu Jahody Romanoff: Jahody opláchneme a necháme okapat. Potom odstraníme okvětí. V hlubší misce smícháme pomerančovou štávu s likérem a vložíme do ní jahody. Při pokojové teplotě je pak necháme 30 minut marinovat. ... .. ... …více»

Ananasové pokušení

Ananasové pokušení
31. 01. 2008 Zmrzlina a poháry Žádné hodnocení
Příprava receptu Ananasové pokušení: Ananas zbavíme stonku a oloupeme. Očka vyjmeme. Ananas podélně rozdělíme na čtvrtiny, tvrdé jádro uprostřed odstraníme. Čtvrtky ananasu vložíme na plochou zapékací mísu. Bílky ušleháme do tuhého sně ... …více»

Čokoládová zmrzlinová bomba

Čokoládová zmrzlinová bomba
31. 01. 2008 Zmrzlina a poháry +++++-____
Příprava receptu Čokoládová zmrzlinová bomba: Mléko vlijte do hrnce, přidejte žloutky, cukr, špetku soli a skořici. Ve vodní lázni šlehejte metličkou a zahřívejte tak dlouho, až krém zhoustne. Čokoládu nalámejte na kousky a rozpusťte v krému. Kré ... …více»

Jablkový tvarohový dezert

Jablkový tvarohový dezert
31. 01. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++____
Příprava receptu Jablkový tvarohový dezert: Jablka omyjeme a přepůlíme. Jednu půlku dáme stranou. Zbytek oloupeme, odstraníme jádřince a nakrájíme na malé kousky. Přidáme citronovou šťávu, asi 3 minuty dusíme a dáme vychladit. Mezitím necháme n ... …více»
 

Jahodový likér se zmrzlinou

Jahodový likér se zmrzlinou
31. 01. 2008 Zmrzlina a poháry ++++-_____
Příprava receptu Jahodový likér se zmrzlinou: Žloutky, cukr a vanilkový cukr ušlehejte do pěny. Šlehačku ušlehejte, zlehka vmíchejte vaječný krém, naplňte plochou formu a povrch uhlaďte. Zmrazte. Jahody omyjte, očistěte a nechte okapat. Pokapejte ... …více»

Jahodovo-vanilková pěna

Jahodovo-vanilková pěna
31. 01. 2008 Zmrzlina a poháry +++++_____
Příprava receptu Jahodovo-vanilková pěna: Opereme jahody a několik si odložíme na zdobení. Ostatní očistíme a přepůlíme. Posypeme je 1-2 lžícemi cukru a necháme trochu rozležet. Mandlové lupínky opražíme na suché pánvi dozlatova. Z pánve je h ... …více»

Alžírský krém

Alžírský krém
31. 01. 2008 Zmrzlina a poháry ++++______
Příprava receptu Alžírský krém: Mléko smícháme s cukrem a pudinkem a za stálého míchání uvaříme pudink. Za občasného promíchání necháme vychladit. Tvaroh rozmícháme s trochou mléka, žloutkem a cukrem dohladka. Vmícháme zchladlý pudi ... …více»

Jemná čokoládová zmrzlina

Jemná čokoládová zmrzlina
30. 01. 2008 Zmrzlina a poháry +++++-____
Příprava receptu Jemná čokoládová zmrzlina: Smetanu na šlehání ušleháme a dáme do lednice. Žloutky vyšleháme nad párou do husté pěny a rozpustíme v nich nastrouhanou čokoládu. Opatrně smícháme žloutkouvou pšnu s minerálkou a vmícháme šlehačku. ... …více»

Kokosový opilý pohár

Kokosový opilý pohár
30. 01. 2008 Zmrzlina a poháry ++++-_____
Příprava receptu Kokosový opilý pohár: Strouhaný kokos promícháme se všemi přísadami, upravíme do pohárů, ozdobíme šlehačkou, strouhanou čokoládou a dáme na chvíli vychladit. ... ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !