Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 29.01. 2025
Dnes má svátek Zdislava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablkový tvarohový dezert

fotka Jablkový tvarohový dezert
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jablkový tvarohový dezert:

2 jablka  | 3 lžíce citrónové šťávy  | 5 lžic cukru  | 4 lžíce ovesných vloček  | 1 lžička skořice  | 400 g tvarohu  | 1 lžíce tuku

Postup přípravy receptu Jablkový tvarohový dezert:

Jablka omyjeme a přepůlíme. Jednu půlku dáme stranou. Zbytek oloupeme, odstraníme jádřince a nakrájíme na malé kousky. Přidáme citronovou šťávu, asi 3 minuty dusíme a dáme vychladit. Mezitím necháme na pánvi zkaramelizovat 1-2 lžíce cukru. Přisypeme vločky a za stálého míchání je opražíme dozlatova. Potom vločkový krokant rozetřeme na vymaštěný alobal a necháme zchladnout. Tvaroh smícháme se zbylým cukrem a skořicí, přidáme dušená jablka a směsí naplníme dezertní poháry. Vločkový krokant najemno usekáme a posypeme jím střed tvarohovo-jablečné směsi. Ze zbylé půlky jablka vyřízneme jádřinec a nakrájíme ji na tenké dílky. Dezert podáváme ozdobený kousky jablka.


Fotky receptu Jablkový tvarohový dezert:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jablkový tvarohový dezert
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !