Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mexický čokoládový pudink

Mexický čokoládový pudink
15. 08. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++____
Příprava receptu Mexický čokoládový pudink: Mexický pudink je studený vaječný krém s karamelem. Oblíbenou chuťovou kombinací je čokoláda a skořice. Smícháme první množství cukru s vodou a citronovou kůrou v malém rendlíku. Vaříme na mírném ohni ... …více»

Kokosová bomba s ovocem

Kokosová bomba s ovocem
14. 08. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++++-_
Příprava receptu Kokosová bomba s ovocem : Plátky želatiny vložte do studené vody, nechte je 4 minuty bobtnat. Zahřejte kokosové mléko, odstavte ho a ihned vmíchejte vyždímané plátky želatiny. Z bílků ušlehejte sníh. Tvaroh utřete s cukrem, vm ... …více»

Tvarohový kávový dezert

Tvarohový kávový dezert
14. 08. 2008 Zmrzlina a poháry +++++++-__
Příprava receptu Tvarohový kávový dezert: Šlehačku ušleháme. V mixéru smícháme tvaroh, kakao, cukr a kávu. Poté přimícháme ušlehanou šlehačku. Rozdělíme do pohárů - můžeme přidat dětské piškoty a ovoce. Necháme vyhladit a před podávání zdobím ... …více»

Vanilková základní zmrzlina

Vanilková základní zmrzlina
14. 08. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++-___
Příprava receptu Vanilková základní zmrzlina: V malé míse důkladně utřeme žloutky. Ve velké míse ušleháme z bílků tuhý sníh. Do ušlehaných bílků postupně po lžících vsypáváme vanilkový cukr. V jiné nádobě ušleháme smetanu (vanilkovou tresť přidáv ... …více»

Pomerančový brandy krém

Pomerančový brandy krém
14. 08. 2008 Zmrzlina a poháry +++_______
Příprava receptu Pomerančový brandy krém: 1. Smíchejte citrusovou šťávu, nastrouhanou kůru (pozor, pouze oranžovou část, bílá je hořká), pomerančový likér a 2 lžíce cukru. Pak přidejte kandované ovoce a nechte ho trochu nabobtnat. 2. Po chví ... …více»
 

Krém s hruškami a sójovou pěnou

Krém s hruškami a sójovou pěnou
14. 08. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++____
Příprava receptu Krém s hruškami a sójovou pěnou: 1. Nejprve si připravte bílý pudinkový krém: část rýžového mléka vlijte do hrnce a dejte vařit spolu s pšeničným sirupem. Ve zbylém mléku rozmíchejte maizenu. 2. Mléko v hrnci přiveďte k varu, přidej ... …více»

Malinovo-pomerančový pohár

Malinovo-pomerančový pohár
14. 08. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++____
Příprava receptu Malinovo-pomerančový pohár: 1. Rozdělte maliny do šesti malých sklenic. 2. Do velké mísy jemně nastrouhejte kůru z jednoho pomeranče (pečlivě ho předtím omyjte) a z obou vymačkejte šťávu. Přimíchejte Grand Marnier a cukr. 3. V ... …více»

Pohárky s citronovým máslem

Pohárky s citronovým máslem
14. 08. 2008 Zmrzlina a poháry ++++______
Příprava receptu Pohárky s citronovým máslem: Do čtyř misek nebo skleniček, které snesou pobyt v mrazáku, rozdělte citronové máslo. Zalijte ho šlehačkou, postrouhejte čokoládou a dejte k ledu, aby se dezert důkladně vychladil. Podávejte se svými ... …více»

Krém Černoušek

Krém Černoušek
13. 08. 2008 Zmrzlina a poháry +++-______
Příprava receptu Krém Černoušek : Tvaroh našleháme se změklou čokoládou, kakaem a medem. Přidáme nastrouhané banány a promícháme. Rozdělíme do mističek a zdobíme nastrouhanou čokoládou. Je to krém, který zvládnou i děti! ... ... …více»

Banány s kokosem, flambované

Banány s kokosem, flambované
13. 08. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++____
Příprava receptu Banány s kokosem, flambované: Na dostatečně rozehřáté teflonové pánvi opražíme za stálého míchání kokos, až lehce změní barvu. Vyjmeme a vychladíme. Ve velké pánvi rozehřejeme máslo, přidáme zázvor, pomerančovou kůru, cukr a šťávu ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !