Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.01. 2025
Dnes má svátek Miloš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pomerančový brandy krém

fotka Pomerančový brandy krém
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 34

Použité suroviny receptu Pomerančový brandy krém:

kůru z 6 pomerančů a 1/2 l šťávy z nich  | 4 lžíce Grand Marnier nebo jiného pomerančového likéru  | 4-5 lžic moučkového cukru  | 4 lžíce kandovaného ovoce  | 2 balíčky vanilkového pudinku  | 500 ml plnotučného mléka  | 2 lžíce brandy  | 500 ml smetany ke šlehání  | 6 tenkých plátků vánočky nebo biskupského chlebíčku

Postup přípravy receptu Pomerančový brandy krém:

1. Smíchejte citrusovou šťávu, nastrouhanou kůru (pozor, pouze oranžovou část, bílá je hořká), pomerančový likér a 2 lžíce cukru. Pak přidejte kandované ovoce a nechte ho trochu nabobtnat.
2. Po chvíli směs nalijte do mléka, přidejte zbytek cukru a pudinkový prášek. Přilijte brandy a směs uvařte jako pudink.
3. Krajíčky vánočky nebo biskupského chlebíčku naskládejte do pohárů a přelijte pudinkem. Po vychladnutí dezert odzdobte hromádkami ušlehané smetany a proužky pomerančové kůry.


Fotky receptu Pomerančový brandy krém:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pomerančový brandy krém
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !