1000 g Carte d’Or Tiramisu
| 34 ks cukrářských piškotů na tiramisu
| 250 ml silné kávy
| 3x lžíce Amaretta
| 1x lžíce rumu
| 3x lžíce kakaa
| čokoládová dekorace na ozdobu
Postup přípravy receptu Zmrzlinové tiramisu:
Zmrzlinu Carte d’Or Tiramisu necháme krátce povolit. Silnou kávu ochutíme Amarettem a rumem. Do vhodné nádoby naskládáme vedle sebe polovinu piškotů máčených ve směsi kávy a likérů. Rozměklou zmrzlinu rozmícháme a pomocí cukrářského sáčku s hladkou trubičkou nastříkáme asi polovinu množství zmrzliny na vyskládané piškoty. Poté na zmrzlinu položíme další vrstvu máčených piškotů. Nakonec na poslední vrstvu piškotů nastříkáme zbytek zmrzliny. Dáme ztuhnout do mrazničky. Před podáváním posypeme kakaem a krájíme na jednotlivé porce.