Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.10. 2024
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žraločí závitky

fotka Žraločí závitky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Žraločí závitky:

350 g filetů z mladého žraloka (mražené)  | 250 g listového špenátu  | hrst hrozinek  |  Sůl a pepř  | 2 lžíce olivového oleje  | 100 g másla  | 1 citron  |  Pažitka na ozdobu

Postup přípravy receptu Žraločí závitky:

Poduste si listový špenát na česneku a másle s hrozinkami. Cca 10 minut pokud je mražený, 5 minut pokud je čerstvý, nakonec dochuťte solí a pepřem. Plátky z mladého žraloka by jste měli v našich obchodech sehnat alespoň v mraženém stavu a za přijatelnou cenu. Každý filet rozdělte na polovinu, osolte, opepřete a zabalte do něj špenát s hrozinkami. Propíchněte párátkem a poskládejte do pekáčku. Pečte 20 minut na programu s horkovzduchem na 180°C nebo na klasickém programu „horní a dolní top. těleso + ventilace“. Servírujte teplé s bramborem či netradičním bramborovým salátem.


Fotky receptu Žraločí závitky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žraločí závitky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlato