Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 29.09. 2024
Dnes má svátek Michal
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žralok pečený s bylinkami

fotka Žralok pečený s bylinkami
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Žralok pečený s bylinkami:

1 kg žraloka  | 50 gramů másla  | 50 gramů česneku  | 50 gramů oleje  | 5 gramů koření na ryby  | 100 gramů cibule  | 250 gramů zelené papriky  | 150 gramů žampionů  | 5 gramů pažitky  | 100 gramů hladké mouky  | 10 gramů saturejky  |  sůl

Postup přípravy receptu Žralok pečený s bylinkami:

Porce žraloka z jedné strany osolíme a jemně posypeme saturejkou / opatrně, je silně aromatická/. Otočíme, posypeme kořením na ryby a osolíme. Obalíme v mouce a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Pekáč vyložíme plátky másla, na ně položíme porce ryb, které zasypeme na kolečka nakrájenou cibulí a paprikou. Pak přidáme na plátky nakrájený česnek a žampiony. Pečeme přikryté ve vyhřáté troubě asi 15 minut. Odkryjeme a pečeme dalších 15 minut. Podle potřeby před druhým odkrytím přidáme trošku vody. Na talíři ozdobíme pažitkou.


Fotky receptu Žralok pečený s bylinkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žralok pečený s bylinkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !