Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 22.08. 2019
Dnes má svátek Bohuslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kýta v marinádě

fotka Kýta v marinádě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kýta v marinádě:

3 lžíce kečup  | 2 ks šalotka  | 600 g kýta vepřová  | 100 ml pivo  | 1 lžička protlak rajčatový  | dle chuti: pepř mletý a sůl

Postup přípravy receptu Kýta v marinádě:

Šalotky nakrájíme na kostičky, zalijeme pivem, přidáme kečup, protlak, sůl, pepř a zamícháme. Plátky masa marinádou potřeme a necháme je asi 3 hodiny odležet v lednici. Maso potom vyjmeme, necháme trochu okapat a grilujeme asi 12 minut z každé strany a občas potíráme marinádou.



Fotky receptu Kýta v marinádě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kýta v marinádě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !