Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí špízy Cote ďazur

fotka Rybí špízy Cote ďazur
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Rybí špízy Cote ďazur:

500 g filé z tresky  | 100 g tenkých plátků libové slaniny  | 125 g čerstvých žampiónů  | 1 zelená paprika  | 8 malých tvrdých rajčat  |  grilovací olej na naložení a potření

Postup přípravy receptu Rybí špízy Cote ďazur:

Rybí filé nakrájíme na malé kousky. Naložíme je na 30 minut do grilovacího oleje. Plátky slaniny rozpůlíme, žampióny očistíme, papriku rozpůlíme, odstraníme z ní jadérka a také nakrájíme na kousky. Rajčata rozkrojíme na polovičky. Všechny suroviny střídavě napichujeme na 4 špízy a potřeme grilovacím olejem. Grilujeme v předem vyhřátém elektrickém grilu nebo na grilu na dřevěné uhlí asi 10 minut, přičemž špízy několikrát obrátíme.


Fotky receptu Rybí špízy Cote ďazur:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí špízy Cote ďazur
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky