Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.06. 2025
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilované řezy z kambaly v bylinkové omáčce

fotka Grilované řezy z kambaly v bylinkové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Grilované řezy z kambaly v bylinkové omáčce:

4 řezy z kambaly  |  ocet  |  sůl  |  hrubě mletý pepř  |  olej na potření  | 1/8 l kyselé smetany  | 1 smetanový jogurt  | po 1 snítce petrželové natě, kopru a kerblíku  |  sůl  |  bílý pepř  |  cukr  | 1 lžíce kaparů  | 1 citrón

Postup přípravy receptu Grilované řezy z kambaly v bylinkové omáčce:

Řezy z kambaly očistíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme 10 minut odležet. Okořeníme a osolíme. Potřeme olejem a grilujeme 5 až 6 minut z každé strany. K přípravě omáčky použijeme kyselou smetanu, kterou smícháme s jogurtem a posekanými bylinkami, ochutíme solí, kořením a cukrem, přidáme kapary. Řezy z kambaly naservírujeme na mísu s omáčkou a ozdobíme plátky citrónu. Podáváme společně s čerstvě opečenými česnekovými topinkami.


Fotky receptu Grilované řezy z kambaly v bylinkové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Grilované řezy z kambaly v bylinkové
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !