Použité suroviny receptu Grilované řezy z kambaly v bylinkové omáčce:
4 řezy z kambaly
| ocet
| sůl
| hrubě mletý pepř
| olej na potření
| 1/8 l kyselé smetany
| 1 smetanový jogurt
| po 1 snítce petrželové natě, kopru a kerblíku
| sůl
| bílý pepř
| cukr
| 1 lžíce kaparů
| 1 citrón
Postup přípravy receptu Grilované řezy z kambaly v bylinkové omáčce:
Řezy z kambaly očistíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme 10 minut odležet. Okořeníme a osolíme. Potřeme olejem a grilujeme 5 až 6 minut z každé strany. K přípravě omáčky použijeme kyselou smetanu, kterou smícháme s jogurtem a posekanými bylinkami, ochutíme solí, kořením a cukrem, přidáme kapary. Řezy z kambaly naservírujeme na mísu s omáčkou a ozdobíme plátky citrónu. Podáváme společně s čerstvě opečenými česnekovými topinkami.
Fotky receptu Grilované řezy z kambaly v bylinkové omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!