8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí maso na paprice

fotka Telecí maso na paprice
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Telecí maso na paprice:

75 dkg telecí krk  | 2 lžíce máslo  | 1 ks větší cibule  |  sůl  | 1 lžíce mletá sladká paprika  |  vývar nebo voda na podlití  | 1 lžíce hladká mouka

Postup přípravy receptu Telecí maso na paprice:

Na pánev dáme máslo, necháme rozpustit, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, zasypeme mletou paprikou a dusíme asi 2 minuty. Omyté maso nakrájíme na kostky, přidáme ho k cibuli a osmahneme. Mírně podlijeme vývarem, přiklopíme poklicí a dusíme do vysmahnutí šťávy. Pak měkké maso zaprášíme moukou, zředíme vývarem a povaříme ještě asi 5 minut. Celková doba dušení je maximálně 25 minut.


Pro zjemnění přidáme do hotového pokrmu kousek čerstvého másla.


Přílohy: noky, brambory, kynuté knedlíky, bílé pečivo, dušená rýže, arabská rýže, kompot


Fotky receptu Telecí maso na paprice:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí maso na paprice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !