Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.02. 2025
Dnes má svátek Svatopluk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Afelia

fotka Afelia
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Afelia:

700 g vepřového z kýty, bez kosti, kůže a tuku, nebo podobného  | 4 lžičky semínek koriandru  | 1/2 lžičky cukru  | 3 lžíce olivového oleje  | 2 velké cibule nakrájené na plátky  | 300 ml suchého červeného vína  |  sůl, pepř  | snítka zeleného koriandru nebo pertželky

Postup přípravy receptu Afelia:

Nakrájet maso na malé kousky. Rozdrtit koriandr v hmoždíři, nebo pomlet v mlénku najemno.
Smíchat koriandr s cukrem, solí, pepřem a vemnout do kousků masa. Nechat stát až po 4 hodiny.
Předehřát troubu na 160 °C. Na vysokém ohni rozehřát 2 lžíce oleje na pánvi a naprudko na něm osmahnout maso. Přendat maso do zapékací misky.
Na pánev přidat zbytek oleje a osmažit na něm cibuli, až se začne barvit. Přilít víno, trochu soli a pepře a přivéct do varu.
Nalít směs vína s cibulí na maso a přikrýt. Péct po 1 hodinu, nebo až je maso velice měkké. Posypat čerstvým koriandrem a podávat s ohřátým chlebem, zeleným salátem, miskou oliv a zbytkem vína, chcete-li.


Fotky receptu Afelia:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Afelia
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !