Postup přípravy receptu Afroditina řecká sekaná plněná fetou:
Do mísy dáme v mléce rozmočenou natrhanou housku společně se všemi ingrediencemi kromě fety. Tuto směs řádně prohnětáme. Kvádr fety podelně rozkrojíme na dvě části. Z poloviny směsi vytvoříme "bochník", delší než oba kousky fety položene v řadě za sebou. Bochník trošku připlacatíme, doprostřed položíme fetu a na to druhou čast směsi. Několikrát tuto vytvořenou rolku na prkénko otáčíme, aby se ty dvě půlky zasa pěkně spojily a feta byla víceméně pěkně uprostřed. Předáme do zapékací mísy a pečeme cca. 1,5 hod. při 200 °C.
Podáváme např. s bramborami dle mého receptu "Atlasovy řecké patates sto fourno" a tzatziki dle receptu "TZATZIKI - originální řecký recept"."Kali orexi" aneb dobrou chuť.