Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aljašská treska s anglickou slaninou

fotka Aljašská treska s anglickou slaninou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Aljašská treska s anglickou slaninou:

6 ks filé  | 30 dkg libové ang. slaniny  | 1 ks kukuřice balení  |  špetka soli, podravka, pepř

Postup přípravy receptu Aljašská treska s anglickou slaninou:

Kostky aljašské tresky osolíme či posypeme vegetou Podravka, můžeme mírně popepřit. Na dno zapékací mísy položíme plátky libové anglické slaniny, na kteou položíme tresku. Rybu zasypeme anglickou slaninou, kterou jsme si nakrájeli na malé kostičky a smíchalki s plechovkou kukuřice. Přiklopíme pokličku a pečeme v troubě cca 25 minut, pak odděláme pokličku a necháme zčervenat. Aljašská treska s anglickou slaninou se podává s bamborem či bramborovou kaší!!!!!




Fotky receptu Aljašská treska s anglickou slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Aljašská treska s anglickou slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !