Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Aljašská treska s anglickou slaninou:
6 ks filé
| 30 dkg libové ang. slaniny
| 1 ks kukuřice balení
| špetka soli, podravka, pepř
Postup přípravy receptu Aljašská treska s anglickou slaninou:
Kostky aljašské tresky osolíme či posypeme vegetou Podravka, můžeme mírně popepřit. Na dno zapékací mísy položíme plátky libové anglické slaniny, na kteou položíme tresku. Rybu zasypeme anglickou slaninou, kterou jsme si nakrájeli na malé kostičky a smíchalki s plechovkou kukuřice. Přiklopíme pokličku a pečeme v troubě cca 25 minut, pak odděláme pokličku a necháme zčervenat. Aljašská treska s anglickou slaninou se podává s bamborem či bramborovou kaší!!!!!
Fotky receptu Aljašská treska s anglickou slaninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!