Postup přípravy receptu Americká grilovaná žebírka:
Cibuli a česnek nasekáme nadrobno a orestujeme na oleji. Přidáme k nim hnědý cukr, med, jablečný ocet, kečup a hořčici. Všechny uvedené ingredience spolu lehce povaříme, ochutíme solí,pepřem a tabascem a necháme vychladnout. Žebírka omyjeme, nakrájíme na menší pásy, potřeme je připravenou marinádou a necháme je v ní asi 8 hodin marinovat. Zeleninu nastrouháme najemno. Smícháme ocet, cukr a hořčici a povaříme. Přimícháme smetanu a máslo. Pak vše smícháme se zelím a moukou a vzniklý salát necháme 8 hodin odležet. Žebírka zabalíme do alobalu a 20-25 min. grilujeme. Hotová grilovaná žebírka z alobalu vyjmeme a servírujeme se zelným salátem.